Лізингові компанії спільно із Проектом USAID організовують ярмарки фінансування для бізнесу

Facebook Share
Лізингові компанії спільно із Проектом USAID організовують ярмарки фінансування для бізнесу

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» та Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» запрошує членів та партнерів УСПП взяти участь в презентаціях – ярмарках фінансування бізнесу, яке пропонується лізинговими компаніями. Зазначені заходи будуть проходити в 10 містах України.

Наразі найближчі ярмарки фінансування пройдуть в Запоріжжі та Дніпрі:

-27 лютого о 10:00 в конференц-залі Палацу спорту «Юність» (м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 66). Реєстрація за посиланням http://bit.ly/Zap_27022019   
 - 28 лютого о 10:00 за адресою: Будинок Профспілок, Зал 1 (м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, 93). Реєстрація а посиланням http://bit.ly/Dnipro_28022019 

Участь у заході безкоштовна. Учасникам надаються роздаткові навчальні матеріали.

За інформацією Асоціації, впродовж 9 місяців 2018 року підприємства України отримали в лізинг техніки та обладнання на суму понад 17 млрд. грн.

Довідково. Мета Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» (жовтень 2016 року – грудень 2020 року) – допомогти перетворити фінансовий сектор України на прозору, справедливу та диверсифіковану систему, яка підтримує підприємства всіх розмірів та слугує потребам людей. Проект підтримує реформування фінансового сектору в Україні та надає допомогу за такими напрямами: підвищення довіри до банківського сектору; розширення доступу до фінансів у небанківському фінансовому секторі; розширення застосування електронних фінансів; реформування пенсійної системи; а також інформаційно-освітня робота з вразливими групами населення для збільшення їхнього залучення до фінансових ринків. Особливу увагу Проект USAID «Трансформація фінансового сектору» приділяє питанням фінансової грамотності та захисту прав споживачів фінансових послуг, щоб допомогти їм отримати впевненість, знання, інформацію та захист, необхідні для розширення можливостей повноцінної участі у фінансових ринках. 

Асоціація «Українське об'єднання лізингодавців» (УОЛ) - створена в 2005 році як добровільний союз професійних учасників ринку лізингу, який об’єднує провідні компанії галузі на засадах партнерства, відкритості, прозорості та створення сприятливих умов для клієнта-лізингоотримувача. Профоб"єднання є неприбутковою організацією згідно з чинним законодавством України. Асоціація активно працює над виконанням статутних завдань, спрямовує зусилля на примноження свого потенціалу, а її місією являється побудова цивілізованого, прозорого, європейського ринку лізингу в Україні. 

З метою розвитку міжнародних зв'язків УОЛ вступила 2005 року до Федерації LEASEUROPE ( до якої входять 47 національних Асоціацій європейських країн - 92% європейського лізингового ринку).

Додаткова інформація щодо заходів за тел.: 097 937 88 66 або електронною поштою: doradaukraine@gmail.com.