Агропромислова виставка «Kuwait International Agro Food Expo» (KIAFE)

Facebook Поділитись

10-11 квітня 2019 р. в Кувейті відбудеться Міжнародна агропромислова виставка «Kuwait International Agro Food Expo» (KIAFE).

За інформацією, отриманою від організаторів KIAFE – компанії «Tafani Events & Exhibitions» (Султанат Оман), основними напрямками виставки будуть презентація продукції сільського господарства, харчових продуктів, що мають сертифікат «Халяль», меблів для готелів та ресторанів, нових технологій у сферах безпеки харчових продуктів, обробки та пакування продовольчих товарів, громадського харчування.

В ході «Kuwait International Agro Food Expo» виробники матимуть змогу укласти контракти з агентами і дистриб’юторами, які сприятимуть виходу продукції на кувейтський ринок. Учасникам буде надана можливість організації прямих продажів продукції під час виставкового заходу, з метою покриття витрат на оплату виставкових площ.

Захід відбудеться на території Міжнародного виставкового центру Кувейту. Вартість стенду площею 9 м2 становить 800 кувейтських динарів (приблизно 2640 дол. США). У ціну входить виставкова площа, обладнана столом, двома стільцями, килимовим покриттям, найменуванням експонента, освітленням, розеткою та інтернет-доступом через мережу Wi-Fi. Організатори повідомили Посольство України в Кувейті про готовність надати українським учасникам 25%-ву знижку на оренду виставкових площ, таким чином, для вітчизняних компаній вартість одного стенду площею 9 м2 становитиме 600 кувейтських динарів (2000 дол. США).

Для участі у виставці учасникам необхідно заповнити реєстраційну форму-контракт (копія додається) згідно із зазначеними в ній вимогами та надіслати на електронну адресу організаторів kabir@tafani.org у форматі PDF. Детальну інформацію щодо умов участі та реєстрації можна отримати від організаторів заходу:

Контактна особа: Кабір Ахмед Хан (Mr.Kabir Ahmed Khan), директор з розвитку бізнесу компанії «Tafani Events & Exhibitions» (Султанат Оман), тел +968 9274 5282 / +91 8105007568 e-mail: kabir@tafani.org.

Додаток