Інформація щодо Агропродовольчого форуму “UGAF 2021”

Facebook Поділитись

За інформацією організатора міжнародних виставок та конференцій в Узбекистані “Iteca Exhibitions”, у період з 16 по 17 березня 2021 року у м. Ташкент (Республіка Узбекистан) відбудеться онлайн-дискусія в рамках 2-го Агропромислового форуму “UGAF 2021”.

UGAF спрямований на обмін досвідом, інтеграцію партнерських відносин, розширення міжсекторального співробітництва між виробниками, переробниками та дистриб’юторами.

Під час заходу будуть розглядатися питання:

  • продовольчої безпеки (експортна стратегія, необхідний рівень плодоовочевої, м'ясної, молочної продукції, ефективна організація зберігання, транспортування і реалізація сільськогосподарської продукції, насичення ринку імпортними продуктами, належного контролю, митного обслуговування зовнішньоторговельних потоків);

  • розумного сільського господарства (трансформація агропромислового комплексу, обмін досвідом стосовно інтеграції IT-рішень, презентації цифрових рішень для АПК).

Слухачами форуму стануть фахівці агрокластерів, оптових компаній, роздрібної мережевої та немережевої торгівлі, узбецькі виробники, а також представники державного сектора.

Спікерами на онлайн майданчику виступатимуть представники профільних міністерств, асоціацій та міжнародних організацій, керівники компаній агропродовольчого сектора, експерти з ближнього і далекого зарубіжжя.

Вартість участі:
- статус “спікер” – 300 $; - статус “делегат” – 150 $.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за посиланням або звернутися до організаційного комітету за електронною адресою: alla.dzyurich@iteca.uz.