Комерційна пропозиція від американської компанії Little Caesars, Inc.

Facebook Поділитись

Комерційна пропозиція від представника американської компанії Little Caesars, Inc. у Вашингтоні, Президента та головного виконавчого директора компанії W3 Global Partners Білл Віллінгхем (копія листа додається).

Зокрема, Б.Віллінгхем звернувся до Посольства з проханням сприяти пошуку потенційного інвестора для придбання ним ексклюзивного права на відкриття в Україні мережі піцерій Little Caesars Pizza (третя за розміром у світі франчайзингова компанія з виробництва та продажу піци після Domino’s Pizza та Pizza Hut) на умовах франчайзингу. У листі також зазначається, що встановлення такого партнерства з українськими інвесторами сприятиме створенню нових робочих місць (приблизно 20 місць на ресторан) та зростанню внутрішнього попиту на українську сільськогосподарську продукцію.

Згідно з вимогами Little Caesars, Inc. потенційний інвестор, який бажає придбати франшизу повинен володіти мережею ресторанів вартістю приблизно у 4 млн. дол. США. При цьому, відповідно до усталеної міжнародної практики американської компанії, у перший рік інвестор має відкрити 1-2 ресторани та 15-20 ресторанів протягом наступних 5-7 років (зазвичай 20, але це підлягає обговоренню). Кожен ресторан має бути укомплектований меблями та обладнанням, які відповідають стандартам компанії.

Крім того, зазначається, що плата за франшизу у компанії Little Caesars є високо конкурентною і разовий платіж за кожний ресторан складає 10 тис. дол. США, а разова плата за франшизу та ліцензію – 20 тис. дол. США. Крім цих платежів єдина регулярна плата складає 5% з продажів. Детальніше з умовами співробітництва можна ознайомитися за веб-посиланням https://franchise.littlecaesars.com/ 

У травні ц.р. Б.Віллінгхем та один представник компанії Little Caesars мають намір відвідати України та зустрітися з потенційними партнерами для обговорення перспектив співробітництва.

Додаток