Міжнародна спеціалізована транспортна виставка «Шовковий шлях»

Facebook Поділитись

В м. Доха, Держава Катар, у період 03-05 листопада 2019 р. відбудеться міжнародна спеціалізована транспортна виставка «Шовковий шлях».

Виставку організовано катарською компанією DAR AL SHARQ GROUP (PO Box 3488, Al Qayed Building, D-Ring Road, Al-Matar Qadeem, Doha – Qatar) під егідою Міністерства транспорту та зв’язку Катару, місце проведення - виставковий центрі «Doha Exhibition аnd Conventional Center». 

До участі у виставці запрошуються представники профільних міністерств, відомств, державних і приватних компаній України, що працюють у галузях мореплавства, портового господарства, транспортних вантажних перевезень, суднобудування, логістичних послуг та інших споріднених сферах (перелік додається).

Участь у виставці є платною, вартість 1-го квадратного метра виставкової площі для компаній, що братимуть участь у складі офіційних делегацій, становить 380 доларів США, для приватних компаній – 450 доларів за квадратний метр.

Додаткову інформацію щодо умов участі, порядку оформлення та подання необхідних документів можна отримати від організаторів:

Mr. Eizeldin Abdelrahman, Executive Manager

Tel: +974 4466-0036 

Fax: +974 4465-7169

Моб. тел.: +974 5585-6068

E-mail: eizeldin@qatarsilkroadexhibition.com; eizeldin@alsharqmedia.com

Web: www.qatarsilkroadexhibition.com