Міжнародна виставка споживчих товарів «International Consumer Product Fair»

Facebook Поділитись

Організатор виставкових заходів Міжнародного виставкового центру м. Карачі (“Karachi EXPO Centre”, Пакистан) компанія Ecommerce Gateway Pakistan (Pvt) Ltd. повідомила, що у період з 22 по 24 листопада 2019 р. в «Karachi EXPO Centre» відбудуться міжнародні виставки споживчих товарів «International Consumer Product Fair» та звернулася з проханням про заохочення участі у цьому заході потенційних організацій з України, зокрема ТПП.

Довідково: міжнародна виставка «International Consumer Product Fair» стала щорічним місцем зустрічі для представників бюті-індустрії, моди та дизайну, взуттєвої та текстильної промисловості, виробників канцелярських товарів, іграшок та дитячих товарів, сувенірної продукції, товарів домашнього вжитку тощо.

Організатори зобов’язуються надати спеціальні пропозиції учасникам з України, а саме: офіційне запрошення; павільйон 9 кв. м., вартістю 2700 дол. США + 13% ПДВ; 1 квиток на авіа перельоти в обидві сторони, вартістю 1000 дол. США; розміщення в одному двомісному номері готелю на 3 ночі/4 дні; триденний трансфер з готелю до виставкового центру; екскурсію містом; публікації профайлів компаній у офіційному каталозі виставки.

Зазначена пропозиція дійсна для всіх бронювань, зроблених за 6 місяців до дати виставки. Детальну інформацію щодо виставки можна отримати у організоторів: Vice President (Project Director), Mr. Uzair Nizam cell: +92-321-1000282, Skype: Uzairnizam7, email: uzair@ecgateway.net

Додаток