Міжнародний тендер на закупівлю електротехнічної продукції, Туркменістан

Facebook Поділитись
ДК «Туркменхімія» 18.01.2022 р. оголосила про проведення міжнародного тендеру на закупівлю електротехнічної продукції «Міжнародний тендер на закупівлю продукції для потреб Гарликського калійного гірничорудного комплексу за лотом №3 – «Електротехнічна продукція». 

Заявки та пропозиції зацікавлених сторін приймаються для розгляду у письмовій формі у відділі Забезпечення хімічного виробництва, управління Матеріально-технічного забезпечення, ДК «Туркменхімія» за адресою м.Ашгабат, Арчабіл шайоли 132б Промисловий компекс Туркменістану, 4 поверх, кабінет №424, протягом 20 днів з моменту публікації інформації про тендер (до 6 лютого 2022 року).

Заявка має містити інформацію про повну назву компанії, її правовий статус, країну реєстрації та реквізити (компанії, які зареєстровані або мають банківські рахунки в офшорних зонах, до участі не приймаються). Окрім того, потенційний учасник тендеру має ознайомитися з правилами проведення міжнародних тендерів з відбору постачальників матеріальнотехнічних товарів для ДК «Туркменхімія, отримати специфікацію лота і технічні вимоги, отримати пакет тендерних документів, сплативши 200 (двісті) дол. США (без урахування ПДВ та банківських витрат).

Детальна інформація може бути отримана: за телефоном: +993 12 39 01 66 / +993 12 39 01 69 або за електронною адресою: info.turkmenhimiya@online.tm.