Пропозиція щодо ділового співробітництва

Facebook Поділитись

Чеська компанія «Fitcraft Energy, s.r.o.» зацікавлена у налагодженні співпраці з діловими партнерами в Україні для впровадження технологій акумуляції електроенергії за допомогою когенераційних установок та реалізації спільних проектів у сфері відновлювальної енергетики в Україні, зокрема, розробки концепції енергетично самодостатніх населених пунктів, генерації електроенергії з використанням сонячних панелей та акумуляторних батарей.

 

Контактна особа:

Теодор Дворжак (Theodor Dvořák)

Fitcraft Energy, s.r.o.

Zašovska 907

Rrasno nad Bečvou,

757 01 Valašské Mežiříčí

+420 777 972 593

dvorak.theodor@icloud.com

t.dvorak@fitcraftenergy.cz

www. fitcraftenergy.cz

 

Профіль компанії «Fitcraft Energy, s.r.o.» 

FitCraft Energy s.r.o – чеське товариство з обмеженою відповідальністю, заснована в 2010 році. Спеціалізується на виробництві та розробці акумуляторних модулів великої ємності для накопичення електричної енергії та подальшого їх використанням у виробничій сфері або в домашніх господарствах. Компанія знаходиться у місті Валашске Мезіржічі. Компанія пропонує в цілому 4 типи рішень модулів зберігання електроенергії для промислового використання в рамках лінійки продуктів SaveBox INDUSTRY та одне рішення під назвою SaveBox HOME для домогосподарств.

Вказану продукцію компанія розробляє на основі технологій південнокорейської  фірми «KOKAM», які вона вдосконалювала протягом 2010 - 2016 р.р.. Власні рішення чеська компанія реалізовує переважно  іноземним клієнтам, насамперед у Словаччині. В 2016 році офіційно вийшла на чеський ринок з продуктом під назвою "SaveBox". Обладнання дозволяє кінцевому споживачеві акумулювати енергію від сонячного світла - наприклад, через фотоелектричні панелі - і потім розподіляти її. Наразі власні проекти компанія реалізовує практично у всіх регіонах ЧР.

Статутний капітал ТОВ «FitCraft Energy s.r.o.» становить 6, 2 млн чеських крон (близько 270 тис. дол. США )

Офіційно представляти компанію мають повноваження:
Мірослав Шафар (Ing. Miroslav Šafár), Теодор Дворжак (Ing. Theodor Dvořák), Мартін Доразіл (Martin Dorazil), Міхал Штефл (Ing. Michal Štefl).