Тендер на закупівлю електроенергії в Молдові

Facebook Поділитись

За інформацією Посольства України в Республіці Молдова (emb_md@mfa.gov.ua), 05.02.2021 р. компанії Î.C.S. «Premier Energy» S.R.L та Î.CS „Premier Energy Distribution” SA оголосили проведення тендерів на закупівлю на період з 01.04.2021 р. відповідно електроенергії для ринку Республіки Молдова та електроенергії для технологічних потреб.

Аукціони проводитимуться згідно з процедурою закупівель електроенергії, визначеною Додатком до Правил ринку електричної енергії, затверджених Рішенням ANRE № 283/2020 від 7 серпня 2020 р. (текст Правил російською мовою можна завантажити за посиланням - https://www.legis.md/cautare/getResults?doc_id=123381&lang=ru).

На першому етапі зацікавлені компанії мають подати свої заявки для їх оцінки на відповідність встановленим критеріям і включення до попереднього списку кваліфікованих постачальників електроенергії.

З цією метою необхідно надіслати відповідно до Î.C.S. «Premier Energy» S.R.L чи Î.CS „Premier Energy Distribution” SA (рекомендованими листами або на електронні адреси Reglementari_Furnizare@premierenergy.md чи Reglementari_Distributie@premierenergy.md) інформацію, передбачену додатками 1 і 2 до оголошень про проведення тендерів.

Тексти оголошень, процедур проведення тендерів та додатки до них можна завантажити за посиланнями:

- закупівля електроенергії Î.C.S. «Premier Energy» S.R.L:

https://premierenergy.md/sites/default/files/ro/Achizitii_de_energie/2021/Premier-Energy-launch-the-auction-process-for-procurement-of-electricity.pdf

https://premierenergy.md/sites/default/files/ro/Achizitii_de_energie/2021/Annex1.pdf

https://premierenergy.md/sites/default/files/ro/Achizitii_de_energie/2021/Annex2.pdf

- закупівля електроенергії Î.CS „Premier Energy Distribution” SA для технологічних потреб:

http://www.premierenergydistribution.md/sites/default/files/inline-files/achizitii-de-energie/2021/Press-Release-launch-of-procurement-procces-of-electricity.pdf)

http://www.premierenergydistribution.md/sites/default/files/inline-files/achizitii-de-energie/2021/Annex1_en.pdf

http://www.premierenergydistribution.md/sites/default/files/inline-files/achizitii-de-energie/2021/Annex2_en.pdf.

Крайній термін подачі заявок на участь у тендері – 15.02.2021 року.