Українсько-італійсько-китайський бізнес-форум на тему: «Ділові можливості та міжнародна співпраця у трикутнику Україна-Італія-Китай на Новому шовковому шляху»

Facebook Поділитись

22 жовтня цього року в Італійській Республіці у співпраці з асоціацією «Silk Counsil» у м.Торіно (регіон П’ємонт, Італія) відбудеться тристоронній українсько-італійсько-китайський бізнес-форум на тему: «Ділові можливості та міжнародна співпраця у трикутнику Україна-Італія-Китай на Новому шовковому шляху» (програма форуму англійською мовою додається).

Головними завданнями форуму є сприяння формуванню нових ідей щодо спільного використання конкурентних переваг країн-учасниць у реалізації концепції Нового шовкового шляху та відкрити широке поле можливостей для встановлення ділових контактів між підприємцями країн з метою реалізації взаємовигідних тристоронніх проектів. Очікується, що у форумі, окрім представників економічного блоку органів влади Італії та керівництва регіону П’ємонт, візьме участь велика кількість представників італійських та китайських ділових кіл і фінансових інституцій.

Посольство України в Італійській Республіці готове надати сприяння зацікавленим у форумі організаціям та підприємствам в організації B2B зустрічей з представниками ділових кіл Італії з можливим відвіданням підприємств регіону П’ємонт 23 жовтня ц.р. Контакти Посольства: тел. +39(06) 841 26 30, факс +39(06)8547539, ел.пошта – emb_it@mfa.gov.ua, oleg.kozhushko@mfa.gov.ua.

Програма