Закордонні підприємці шукають партнерів

Facebook Поділитись

Рада експортерів та інвесторів МЗС України ділиться з УСПП запитами, які поступають до неї.

1. Інформуємо, що до Посольства України в Республіці Корея звернулася південнокорейська компанія «Sun Yeon Co. LTD», яка зацікавлена у встановленні контактів із українськими експортерами ріпакової олії. Детальна інформація у додатку.

Додаток 1

Контакти

 2.Шановні керівники асоціацій!  Інформуємо, що до Посольства України в Австралії звернулась австралійська компанія «PSC Trading Pty Ltd» щодо придбаннія пакувальних форм для устриць.

Матеріал: термопластик HDPE

Розмір: на 6 або 12 устриць

Large: 318 ( L ) mm x 202 ( W ) mm x 32 mm ( Deep )

Small: 202 ( L ) mm x 163 ( W ) mm x 32 mm ( Deep )

Водостійкість: принаймні 7 днів

Кольори: Синій/Червноий/Чорний/Зелений/Жовтий

 У разі зацікавленості у співпраці просимо контактувати із компанією «PSC Trading Pty Ltd»:

PSC Trading Pty Ltd

https://psctrading.com.au/contact/

Stewart Smith

2/33 Henry Wilson Drive, Rosebud, VIC 3939
P: (03) 9005 6488 M: +61 403 040 714

 3.До Посольства України в Арабській Республіці Єгипет звернулася Єгипетська торговельна служба Міністерства торгівлі та промисловості АРЄ, щодо зацікавленості єгипетської сторони в імпорті деревини з України.

 У разі зацікавленості у співпраці просимо контактувати із Посольством України в Арабській Республіці Єгипет:

 Ел.пошта: emb_eg@mfa.gov.ua 

Тел. +202 2378 68 71.

4. Шановні керівники підприємств і асоціацій! До Посольства України в Алжирі звернувся приватний підприємець, громадянин Алжиру Хакім Усседік (Hakim Oussedik), з метою налагодження ділових контактів та започаткування спільних проєктів з українськими компаніями, що спеціалізуються на виробництві та експорті спирту для використання у харчовій промисловості (промисловий спирт) та оцту.

Контактна інформація:    e-mail: hakim.oussedik@gmail.com, тел: 0661-55-68-99, 0774-99-45-73. 

5. До Посольства України в Королівстві Швеція звернулась шведська компанія «NordFood International» щодо співпраці з українськими виробниками консервованої кукурудзи. “NordFood International AB“ - компанія-імпортер продуктів харчування, яка в скандинавському регіоні співпрацює з мережами роздрібної торгівлі та дистриб’юторами.

Комерційна пропозиції у додатку.

 У разі зацікавленості у співпраці просимо контактувати із представниками компанії (контактна інформація в додатку) або представниками Посольства України у Королівстві Швеція: +46 8 522 28 401, emb_se@mfa.gov.ua

Додаток