Business at OECD проводить опитування вітчизняного бізнесу для ухвалення рішень ОЕСР щодо допомоги Україні (+анкета)

Facebook Поділитись
Business at OECD проводить опитування вітчизняного бізнесу для ухвалення рішень ОЕСР щодо допомоги Україні (+анкета)

Асоціація «Бізнес в ОЕСР» проводить опитування серед українського бізнесу щодо поточної енергетичної кризи та методів мінімізації її впливу для збереження власної конкурентоздатності.

Ділова асоціація «Бізнес в ОЕСР» (Business at OECD) є об’єднанням федерацій промисловців, підприємців, роботодавців, яке офіційно діє при Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР), що охоплює найбільш розвинуті країни світу. Business at OECD формує позиції та бачення бізнес-співтовариства, які стають основою стратегій і рішень, ухвалених ОЕСР.

4 жовтня 2022 року УСПП отримав статус організації-спостерігача  в діловій асоціації «Бізнес в ОЕСР» згідно рішення Виконавчого комітету цієї асоціації.

Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні щодо наслідків енергетичної кризи для бізнесу, яке триває онлайн до 11 листопада 2022 року за посиланням:

https://www.surveymonkey.com/r/BIACEnergysurvey

Просимо проявляти активність щодо участі в опитуванні, адже його узагальнені результати  стануть основою для ухвалення рішень Організацією економічного співробітництва і розвитку, в тому числі щодо відповідних проектів та програм допомоги Україні.