Cтартує програма «Національний Кешбек»

Facebook Поділитись
Cтартує програма «Національний Кешбек»

З вересня 2024 року в Україні стартує програма «Національний Кешбек», за якою покупець українського товару може отримати до 10 % витрачених коштів. Уряд прагне підтримати національного товаровиробника: щоб обираючи між імпортним і вітчизняним товаром, споживачі зупинялися на українському.

Відповідно до умов програми, кешбек надаватиметься на будь-які споживчі товари українського виробництва за виключенням підакцизних товарів. Участь виробників, торгових мереж, магазинів (у т.ч. онлайн) у програмі є добровільною. Кешбек надається не на всі товари, а лише на ті, які будуть подані для участі у програмі.

Координатором програми «Національний Кешбек» є Міністерство економіки України. У реалізації проекту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України і Урядовий контактний центр.

Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проекту – міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Детальніше про програму та умови приєднання до неї – за посиланням.