ГО «Мрія дітей України» просить про допомогу

Facebook Поділитись
ГО «Мрія дітей України» просить про допомогу

Благодійна організація «Мрія дітей України», яка опікується родинами загиблих, полонених та зниклих безвісти воїнів просить про допомогу.

Наразі під опікою громадської організації знаходяться більше 7000 дітей. З березня 2023 року по даний час на кошти донорів надано благодійну підтримку дітям загиблих, зниклих безвісти захисників та військовополонених на суму близько 20 мільйонів гривень у межах таких проектів як “Літо без війни”, ”Одягни майбутнє”, ”1 вересня”, “Втілення мрій”, “Тепло Різдва” і “Свої діти”:

- Організація літнього відпочинку: 1000 дітей провели канікули у таборах Закарпаття та 300 дітей разом з мамами відпочили у Болгарії.

- У рамках організації позашкільної освіти: більше 550 дітей постійно навчається на онлайн та офлайн курсах.

- Надання гуманітарної допомоги: відправлено 3000 посилок з одягом, іграшками, дитячим харчуванням.

Кількість родин, якими опікується організація, щоденно зростає. Тому «Мрія дітей України» просить надати фінансову допомогу для подальшого здійснення статутної діяльності, задля закриття потреб наших підопічних, а саме: на організацію відпочинку у дитячих таборах в рамках продовження проєкту “Літо без війни” та забезпечення їхнього навчального процесу за допомогою гаджетів.

Благодійні внески можна перераховувати на розрахунковий рахунок:

Найменування одержувача: ГО МРІЯ ДІТЕЙ УКРАЇНИ

Код одержувача: 45109859

Назва банку: АТ КБ «ПриватБанк»

Рахунок одержувача у форматі IВАN: UA043052990000026006036802019

Неприбуткова організація

Призначення «Благодійний внесок для здійснення статутної діяльності щодо підтримки дітей та родин загиблих захисників, зниклих безвісти військовополонених»

 

Лист