Круглий стіл «Судноплавство на внутрішніх водних шляхах: стимули розвитку»

Facebook Поділитись
Круглий стіл «Судноплавство на внутрішніх водних шляхах: стимули розвитку»

Український союз промисловців і підприємців спільно з Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України проводять 23 травня (четвер) круглий стіл на тему: «Судноплавство на внутрішніх водних шляхах: стимули розвитку».

У ході круглого столу  планується обговорити  проблеми, що заважають відродженню річкового судноплавства, збільшенню конкурентоспроможності  логістики на внутрішніх водних шляхах, можливі заходи для розвитку транспортної інфраструктури та  нарощування суднобудування в Україні.

З метою опрацювання узгодженої позиції учасників засідання стосовно шляхів інтенсифікації перевезень на річках  пропонується розглянути проект Закону України  «Про внесення змін до Податкового кодексу України  щодо імплементації Директиви ЄС 2003/96 в частині відновлення конкурентоспроможності судноплавства України на внутрішніх водних шляхах», розроблений міжфракційним депутатським об’єднанням «За розвиток річок України» (додається).

На засідання запрошуються представники центральних органів виконавчої та законодавчої влади, галузевих асоціацій та організацій роботодавців, бізнесу та засоби масової інформації.

Круглий стіл відбудеться за адресою: м. Київ, Хрещатик, 34, УСПП (3-й поверх, зал засідань).

Початок роботи  – об 11:00. Реєстрація учасників - з 10:30.

Попередня реєстрація участі є обов’язковою та здійснюється за наступними контактами:

e-mail: masnik@uspp.org.ua,

тел./факс: 044 536-96-37, 536-96-41.

Телефон для довідок: 067 327-50-70, 050 353-33-88.

 

Проект закону

Пояснювальна записка

Порівняльна таблиця