Литовська біотехнологічна компанія Трайдяніс відтепер на українському ринку

Facebook Поділитись
Литовська біотехнологічна компанія Трайдяніс відтепер на українському ринку

Партнери УСПП - литовська біотехнологічна компанія “Трайдяніс”, що впроваджує інноваційні системи очищення води - розширює свою інформаційну присутність та співпрацю із українським бізнесом, а також комунальною сферою, місцевими адміністраціями тощо. Запрацювала сторінка україномовна сторінка “Трайдянісу” у Facebook @Traidenis.UA, а основна інформація розміщена на веб-сайті http://www.traidenis.ua/. І у соцмережі, і на сайті можна проконсультуватися із фахівцями компанії щодо встановлення відповідного обладнання для очищення стічних вод, переглянути варіанти тощо.

Нагадаємо, УСПП з компанією «Traidenis» розпочали спільний проект в рамках підприємства (ТОВ «У-Інформ»), яке займається вирішенням однієї з актуальних для України проблем - очищенням стічних вод виробничих підприємств, комунального сектора, приватних домогосподарств, що забруднюють водойми, річки, грунтові води .

У 2013 р УСПП і ЗАТ «Traidenis» підписали угоду про просування продукції литовської компанії і розробки відповідних механізмів її ефективної реалізації. У жовтні 2019р. було прийнято ліцензійну угоду про використання «Traidenis» товарного знака УСПП.

Збираємо замовлення на литовське обладнання для очищення стічних вод «Трайдяніс».

За допомогою УСПП вже розроблена технічна документація проекту по реконструкції очисних споруд та систем каналізації Лиманського центральної лікарні (м. Доброслав, Одеська область) і залучені кошти для впровадження очисних споруд модульного типу в м Заставна (Чернівецька область), технічна документація на які були у вересні поточного року передані Чернівецької ОДА. Інтерес до проектів біологічної очистки стоків висловили представники органів місцевої влади м Заліщики Тернопільської області та с. Мангуш Донецької області.

Організована співпраця з провідними вітчизняними науковими установами - ДП «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства» та ДУ «Інститут громадського здоров'я ім. А.Н. Марзєєва НАМН України », фахівці яких високо оцінили технологічні розробки« Traidenis ». 

Довідка. ЗАТ «Traidenis» було засновано в 1996 році і першим в Литві почало виробляти очисні споруди зі склопластику. Підприємство носить ім'я одного з найзнаменитіших постатей Литви XIII в. - великого князя Тройдена.

Виготовлення продукції ЗАТ «Traidenis» здійснюється на сучасному обладнанні. Технологічні лінії постійно удосконалюються. Попит на ринку очисних споруд, зростання обсягу виробництва і розширення асортименту продукції дозволили ЗАТ «Traidenis» вийти далеко за межі ринку Балтії та Європи .

На організованому УСПП та Конфедерацією промисловців Литви V Економічному українсько-литовському форумі (27 листопада 2019 року, м Вільнюс, Литва) саме компанію «Traidenis» було відзначено як провідного європейського виробника споруд для біологічного очищення стічних вод та перспективного партнера.