Можливості для експортерів харчової продукції на ринок ЄС

Facebook Поділитись
Можливості для експортерів харчової продукції на ринок ЄС
В рамках програми Europe Shares литовська сторона допомагає українським компаніям-виробникам продуктів харчування розпочати експортну діяльність або розширити експортні ринки.
Europe Shares – програма, фінансована за рахунок коштів Європейського Союзу. У ній беруть участь такі країни як Японія, Південна Корея, Об’єднані Арабські Емірати, Литва, Латвія, Естонія, Польща та інші. https://europeshares.eu/ Програма направлена на стимулювання торгівлі високоякісними продуктами харчування між країнами-учасницями, поширення знань про вимоги до органічної продукції.
Україну включено до програми з метою підтримки її експортного потенціалу під час війни. В рамках програми Литовська сторона супроводжує українські компанії, які прагнуть виходити на ринки держав-учасниць, консультує щодо доопрацювання продукції та упаковки, а також виділяє кошти для входження до роздрібних мереж.
Одним із заходів програми стане Food Industry Business Congress, який відбудеться 18 квітня 2024 року об 11.00 в Panorama Conference Hall City Hotel, місто Київ, вул. Б.Хмельницького, 56А. Програма додається. 
В разі зацікавленості запрошуємо взяти участь у заході 18 квітня, на якому можна буде обговорити деталі участі вашої компанії у програмі Europe Shares.
Свою участь прохання підтвердити до Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП), який є українським партнером програми.
Конатктна особа: Куцева Світлана Геннадіївна, тел. +38 050 3533402, WhatsApp: +38 068 7452677. e-mail: ved3@uspp.org.ua