Науковці шукають масових виробників медикаментів для фронту

Facebook Поділитись
Науковці шукають масових виробників медикаментів для фронту
Інститут фізики НАН України і підприємство ТОВ РАДІТЕХ спільно розробили, впровадили й сертифікували технологію виробництва медичних виробів ГІДРОБИНТ, призначених для лікування термічних опіків, хронічних виразок і травматичних порушень кровообігу: https://cutt.ly/ALyoZTf.
Побудована пілотна технологічна лінія виробництва ГІДРОБИНТів зараз працює на потреби Збройних Сил України у волонтерському режимі. Однак реальні потреби в десятки разів перевищують можливості лінії. У промисловому варіанті технології (масове виготовлення гідрогелів, автоматизоване фасування і пакування) потужність виробництва можна збільшити щонайменше у 100 разів з відповідним зменшенням собівартості.
ТОВ РАДІТЕХ пропонує всім зацікавленим і компетентним виробникам безоплатно передати, встановити і налагодити технологію виготовлення медичних виробів ГІДРОБИНТ на всіх етапах – крім електронно-променевої обробки, яка потребує вартісного обладнання й інфраструктури, відповідних дозволів і досвіду (цей етап Інститут фізики НАН України може як підрядник реалізувати на своєму радіаційно-технологічному комплексі).
Контакти:
063-859-42-42, 096-580-56-42
P.S. На фото – результат застосування ГІДРОБИНТів для лікування опіку. Зліва направо: до лікування; на п’яту добу застосування ГІДРОБИНТів; на 10-й день лікування.