ПАКУ: Стипендія для жінок-власниць МСБ від ЄБРР та Європейського Союзу - відбір до 06 жовтня 2024 року

Facebook Поділитись
ПАКУ: Стипендія для жінок-власниць МСБ від ЄБРР та Європейського Союзу - відбір до 06 жовтня 2024 року

Професійна асоціація корпоративного управління, за підтримки ЄБРР та фінансування Європейського Союзу (ЄС) в рамках програми ЄБРР «Жінки у бізнесі», запрошує жінок – лідерок українського малого і середнього бізнесу -  долучитися до програми професійного розвитку членів рад директорів «Корпоративний директор».

Програма спрямована на підвищення рівня знань і навичок жінок-власниць, директорок і керівниць середньої ланки українських МСБ у питаннях корпоративного управління. Вона допомагає ефективно створювати та керувати радами директорів, впроваджувати стандарти ESG і вести бізнес відповідно до принципів належного управління.

Завдяки навчанню на програмі учасниці дізнаються, як залучати інвестиції та будувати довіру з партнерами та інвесторами, матимуть можливість створити міцні ділові зв'язки з іншими підприємцями та експертами.

Однією з головних переваг для жінок – лідерок українського малого і середнього бізнесу є можливість здобути конкурентну перевагу завдяки впровадженню інноваційних управлінських рішень, які допомагають долати виклики, пов'язані з війною та економічною нестабільністю. Програма також акцентує увагу на стійкості бізнесу та його збереженні у складних умовах, що дозволяє жінкам-підприємицям адаптувати свої компанії до сучасних викликів і розвивати їх у довгостроковій перспективі.

Вартість навчання за програмою становить 90 000 грн. Для власниць та директорок МСБ* в Україні ЄБРР, ЄС та ПАКУ надають стипендію, яка компенсує 95% вартості навчання. 

Учасниці, які пройшли відбір, оплачуватимуть тільки реєстраційний внесок  у сумі 5 000 грн. Кількість стипендій обмежена.

Інформація про програму та вимоги до учасниць https://corporatedirector.cgpa.com.ua/2/ 

Реєстраційна форма: 

https://forms.gle/MzwNU345ABNUUhc56 

*до 250 працівників, з річним оборотом до 50 млн євро

Зверніть увагу!

1.   У реєстраційній формі є запитання «Чому вас зацікавила участь у програмі? Як вона допоможе в особистому професійному розвитку чи в розвитку компанії?». Відповідь на це питання буде одним з ключових факторів під час відбору учасників.

2.   Окрім того, реєстрація не буде розглядатися без надісланого релевантного резюме аплікантки на адресу info@cgpa.com.ua після заповнення реєстраційної форми.

Дедлайн реєстрації - 06 жовтня 2024р.

З питаннями ви можете звернутися до Ірини Біляченко:

email: irina.bilyachenko@cgpa.com.ua

тел.: +38 (044) 228 8759, моб.+38 (050) 696 60 62 (Viber, Telegram, WhatsApp). 

Програма реалізується ПАКУ за підтримки ЄБРР та фінансування Європейського Союзу в рамках програми ЄБРР «Жінки у бізнесі».