Пропонуються респіратори-півмаски

Facebook Поділитись
Пропонуються респіратори-півмаски

Ключова лабораторія проблем профілактики професійної захворюваності, розробки та оцінки засобів захисту працюючих та регламентів їх використання під егідою УСПП пропонує членам союзу респіратори-півмаски фільтрувальні медичні VPM(за технічним файлом №VPM 01-20). Вони  пройшли доклінічне оцінювання (експертизу), спеціалізовану оцінку клінічних даних (в рамках робіт з оцінки відповідності згідно Технічного регламенту щодо медичних виробів) та додаткові специфічні випробування в спеціалізованій клініці та продемонстрували наступні характеристики:

         1. Безпечність та зручність.

Зручність та безпечність використання одного засобу індивідуального захисту протягом всього робочого дня (в тому числі і медичних працівників): 5,5-12 годин, визначених наказом МОЗ від 25.05.2006 р. № 319.

Комфорт використання забезпечується завдяки:

- анатомічним формам;

- наявності внутрішньої кліпсаторної стрічки, що гарантує надійну та зручну фіксацію на переніссі;

- правильному розташуванню вміру еластичної фіксуючої гарнітури, що дозволяє якісно закріпити респіратор-півмаску навіть при наявності довгого волосся чи зачіски.

Прийнятна проникність повітря забезпечує легкість дихання навіть при підвищенні рівня та інтенсивності фізичної активності.

Завдяки нейтралізації/знищенню шляхом фіксації на поверхні функціонального шару бактерій та вірусів, включаючи SARS-CoV-2, респіратор-півмаска забезпечує гарантоване стримування збудників інфекційних хвороб на шляху передачі від хворої людини або вірусоносія до здорової, а також виключає, на відміну від будь-яких інших засобів індивідуального захисту органів дихання, додаткове бактеріальне та/чи вірусне навантаження хворої людини або вірусоносія, які їх використовують.

            2. Висока ефективність.

Ефективність респіраторів в порівнянні з класичними медичними та захисними масками набагато вища.

Респіратор-півмаска фільтрувальна без клапану  є  маскою, що плоско складається,  із вертикальним осьовим швом, що забезпечує щільне прилягання до обличчя.

Зовнішній шар – каркасний – забезпечує форму засобу індивідуального захисту органів дихання (в тому числі і респіратора-півмаски) та надійне кріплення носового зажиму, фіксуючої гарнітури (гумотканинна стрічка), інших шарів виробу, частково –  механічне очищення повітря.

Середній шар – функціональний (представлений одним або кількома прошарками в залежності від моделі виробу) – забезпечує надійний бар’єр за рахунок механічних, фізико-хімічних, сорбційних та інших властивостей. Найкращу ефективність продемонстрували вироби на основі матеріалу паперового фільтрувального комбінованого із знезаражуючими властивостями. Віруліцидна ефективність матеріалу паперового фільтрувального комбінованого із знезаражуючими властивостями по відношенню, наприклад, до вірусу SARS-CoV-2 складає 99,9-100%.

Внутрішній шар – безпосередньо прилягає до шкіри обличчя, забезпечує тонку механічну фільтрацію та гарні споживацькі властивості виробу – представлений надтонким гіпоалергенним матеріалом найвищої якості, що виключає будь-які подразнення при довготривалому використанні.

В складеному стані попадання пилу та бруду на внутрішню поверхню півмаски зводиться до мінімуму.

            3. Універсальність.

Респіратори-півмаски фільтрувальні користуються величезною популярністю в багатьох сферах: медичній; косметологічній; АПК; енергетики; автопромисловості; будівельній і у побуті.

            4. Висока якість складових та кінцевої продукції.

Пріоритетом виробника є висока якість кінцевої продукції. Будь-який постачальник піддається попередній ретельній перевірці, а його матеріал та/чи заготовки – додатковим дослідженням і тестуванню, адже наша продукція постачається в тому числі і у клініки, відведені під лікування хворих на COVID-19.

            5. Доступна, справедлива ціна.

Відпускні ціни виробника на всю лінійку респіраторів-півмасок, в тому числі і на вироби з унікальними властивостями та характеристиками, є  доступними. Справедливе ціноутворення – один з головних принципів виробника нарівні з якістю, ефективністю та безпечністю (в тому числі і по завершенню використання) продукції.

            Ще раз про основні переваги:

1. надійний захист від вірусів – щільне прилягання, кілька шарів фільтрації, втілення в одному виробі одразу кількох бар’єрних механізмів;

2. зручна для тривалого використання форма, прийнятні для вільного дихання характеристики повітряпроникнення, креативний дизайн (за бажанням);

3. ніяких запахів, алергічних реакцій та роздратування шкіри – використання при виробництві тільки найякісніших матеріалів;

4. 8-10 годин надійного захисту;

5. індивідуальна упаковка.

 

Звертатися членам УСПП:

 НДІ ПВ «УКРВОДОКАНАЛПРОЕКТ»,

директор Роман Олексійович Білик, моб. тел.: + 38 096 246 42 62;

 E-mail: ukrvodokanalproekt@gmail.comromanbilyk35@gmail.com