Щоденне вшанування пам’яті загиблих у війні: чому це важливо для бізнесу України

Facebook Поділитись
Щоденне вшанування пам’яті загиблих у війні: чому це важливо для бізнесу України

Кожного дня о 9.00 на всій території України проходить загальнонаціональна хвилина мовчання. Ми вшановуємо пам'ять загиблих українців у війні рф проти нашої держави.

Серед загиблих є ті, хто був не лише воїном на фронті, а й волонтером, працівником різних підприємств, частиною бізнесу, який сьогодні є основою економіки нашої країни. Тому кожен повинен зробити свій внесок у збереження цієї пам'яті.

Ірина Цибух, парамедикиня "Госпітальєрів" і віддана фахівчиня з політики пам'яті, розробила разом із однодумцями інструкції для бізнесів, як гідно пам’ятати про працівників, котрі загинули на фронті, та як впроваджувати практики вдячності тим, хто продовжує захищати країну. На жаль, Ірина загинула, виконуючи свої обов’язки, але її справа живе завдяки друзям і колегам, які продовжують розповсюджувати ці цінні ініціативи.

Одним із найпростіших кроків, який може зробити кожне підприємство, є впровадження хвилини мовчання о 9-й годині ранку. Це символічний акт, який дозволяє згуртувати колектив і нагадати про велику жертву, принесену заради свободи та безпеки кожного.

Ми закликаємо бізнеси по всій країні долучатися до цієї практики. Окрім того, підприємства можуть проводити зустрічі для обговорення практик пам’ятування та їхнього значення як для бізнесу, так і для суспільства.

Ми готові організувати такі зустрічі із ГО «Вшануй», які впроваджують ініціативу.

Інструкції для впровадження практик пам'ятування можна знайти за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/16psMcEeBOMho4B_rr64QF-85FeGd3NKK. Тут є готові постери, звук для хвилини мовчання, інструкції, як говорити про важливість даного заходу із працівниками тощо.

Разом ми можемо зробити важливий крок у збереженні пам'яті тих, хто загинув за нашу країну, і підтримати тих, хто продовжує боротися за наше майбутнє.

Також просимо вас обов’язково згадати всіх полеглих захисників і захисниць України 1 жовтня о 9.00, незалежно від того, де ви перебуватимете – на роботі, в дорозі, вдома чи на діловій зустрічі.

Слава Україні! Героям слава!