В Тернополі говорять про нові проекти

Facebook Поділитись
В Тернополі говорять про нові проекти

Багато років головою Тернопільського регіонального відділення УСПП є Василь Володимирович Чубак. Його поважають підприємці області – лідер спільноти знає толк у справі захисту прав та інтересів малого та середнього бізнесу, інвесторів. Його цінують в Правлінні УСПП – він подає приклад у виконанні своїх партнерських обов’язків.

Крім того, Василь Володимирович – керівник унікального, одного один із найбільших регіональних торговельно-розважальних центрів у Західній Україні – «Подоляни», що поєднує в собі брендові магазини, заклади послуг та розваг загальною площею 50 000 кв. м. ТРЦ є також центром сімейного відпочинку та дозвілля. До пандемії тут успішно, на заздрість усім, працював концерт-хол Podolyany, де відбувались всеукраїнські танцювальні олімпіади з кількома тисячами учасників, спортивні змагання, профільні конференції, міжнародні форуми, концерти, презентації, художні виставки, студентські конференції тощо.

У грудні 2020р. ТРЦ «Подоляни» виповнилося 13 років, останній з яких був дуже непростим. Однак наприкінці 2020-го, коли дехто рахував збитки і бідкався, яким недосконалим є навколишній світ, тут говорили про досягнення, нові проекти та здобутий досвід.

Безумовно, в ТРЦ процвітала торгівля – тут не закривався супермаркет «Сільпо», який добре витримав випробування коронавірусом; працювали інші магазини, що не дало тернополянам залишитись без обновок. І економічний результат виявився непоганим.

Крім того, вперше в ТРЦ проведено книжковий форум «Книгофест Подоляни», на якому тернополяни мали можливість поспілкуватись з авторами та ілюстраторами книг, придбати новинки видавництв та відвідати інтерактивний музей-лабіринт «Франко від А до Я».

Колектив та відвідувачі «Подолян» долучились до Всеукраїнського проекту «Озеленення України 2020» та встановлення рекорду «1000000 дерев за 24 години». За підтримки Почесного консульства Угорщини в м. Тернопіль відбулись мистецькі виставки Рота Мікша «Забарвлене Сяйво» та «Ленерджі – кращі фото природи».

Багато уваги тут приділяли та приділяють підтримці лікарень та медичних установ, що працюють з хворими на COVID-19. Ще під час карантину започаткували акцію «Дякую, лікарю» і впродовж року допомагали антисептиками, засобами індивідуального захисту, медикаментами та захисними костюмами медикам тернопільських лікарень.

Не дивлячись на всі обмеження і локдауни, у 2020 році «Подоляни» отримали щорічну відзнаку «Народний бренд» в номінаціях «Кращий торговий центр» та «Кращий розважальний центр», що, як відомо, визначаються методом народного голосування. Це є, без перебільшення, ознакою довіри та любові містян.

Крім того, ТРЦ «Подоляни» виграв престижну міжнародну нагороду European Property Awards 2020, яка є на сьогодні найбільш знаковою та вагомою премією в професійній сфері в Європі.

Проект «Podolyany Mall», який поєднує вже діючий торгово-розважальний комплекс «Подоляни» та об’єкт другої черги, здобув перемогу в номінації «Leisure Development/Розважальний центр». Це є спільна нагорода з консалтинговою компанією NAI Ukraine. Віртуальна церемонія нагородження Міжнародного конкурсу відбулася 11 грудня 2020 року в онлайн-форматі.

Отже, ТРЦ «Подоляни» продовжує розвиватися, здобувати досвід, оновлювати свої напрацювання. Відчинив двері в оновленому форматі магазин «Ельдорадо», очікується відкриття спорт-центру Puma та кінотеатру з інноваційними технологіями «Miromax».

Зичимо «Подолянам» та усім тернопільським підприємцям на чолі з Василем Чубаком багато успіхів в їх добрих справах в наші непрості часи!