Вебінар щодо реєстрації і випадків блокування податкових накладних

Facebook Поділитись
Вебінар щодо реєстрації і випадків блокування податкових накладних

До Українського союзу промисловців і підприємців надходять чимало скарг від бізнесу на комунікації з податковою і УСПП прагне розібратися, чи проблема є системною. Зокрема, більшість запитів стосуються затримок із відшкодуванням ПДВ, а також блокування податкових накладних.

Через блекаути, в тому числі, бізнес не встигає вчасно зареєструвати накладні та подати звітність, що спричиняє потім проблеми із нарахуванням податкового боргу, негативно впливає на контрагентів тощо.

З цією метою УСПП вже зробив кілька запитів в ДПС України, також працює в рамках робочої групи при податковій. В.о. першого заступника голови ДПС Владислав Бугасов долучився до засідання Антикризового штабу при УСПП з цього приводу.

ДПС звернула увагу на зауваження підприємців та організувала роз’яснювальний вебінар як один із методів комунікації з платниками податків.

Пропонуємо ознайомитися з ним за посиланням:  https://youtu.be/sEnuip4NKyk.

Також, якщо ви є представником бізнесу/промисловості та маєте труднощі із невчасним поданням, блокуванням податкових накладних – просимо звертатися до УСПП uspp@uspp.org.ua