Запущено платформу для юридичної підтримки бізнесу в період карантину

Facebook Поділитись
Запущено платформу для юридичної підтримки бізнесу в період карантину

В Україні створено платформу з відповідями на найпопулярніші питання, які виникають під час карантину у малого та середнього бізнесу. Також там розміщені безкоштовні шаблони основних юридичних документів. Усе – у вільному доступі. Розробник - юридична фірма ASA.

Членів УСПП також запрошують скористатися новим майданчиком.

Як повідомляє компанія, на цій платформі власники та управлінці бізнесів знайдуть розгорнуті консультації з низки «гарячих» питань, які виникають щодня під час карантину та дистанційної роботи. Тут також розміщені шаблони основних документів, які поділені на розділи: трудові, договірні відносини, податки, довідки ТПП, суди тощо.

Якщо користувач не знайде необхідної відповіді щодо діяльності свого бізнесу на час запроваджених карантинних заходів, він може залишити питання на платформі та отримати відповідь від правників — свого роду готові рішення, які допоможуть вирішити проблему ще на етапі її виникнення.

Інформація на платформі буде оновлюватися у відповідності до змін законодавства та питань, які будуть надходити від підприємців.