Міжнародна морська виставка-конференція “BALTEXPO – 2023”

Facebook Поділитись

З 10 по 12 жовтня 2023 р. у м. Гданськ (Республіка Польща) відбудеться Міжнародна морська виставка-конференція “BALTEXPO – 2023”. Детальна інформація про захід за посиланням: https://baltexpo.eu/. Цьогорічна подія відбудеться під патронатом трьох польських міністерств: клімату та навколишнього середовища, інфраструктури та оборони.

Очікується, що у конференції візьмуть участь понад 250 компаній та 5 тис. відвідувачів. Попередньо досягнуто домовленості з організаторами виставки про участь на безоплатній основі українських підприємств та організацій, що спеціалізуються на виробництві у таких сферах: портова та морська інфраструктура, промислове будівництво, малі та середні підприємства у морській сфері, проектувальні фірми, будівництво морських суден та портових доків, ремонт та комплектування кораблів, військовий сектор, а також організації спеціального національного павільйону для України.

Контактна інформація: представник організатора заходу Międzynarodowe Targi Gdańskie S.A. – Roland Bielawski (roland.bielawski@mtgsa.com.pl), розмовні мови: англійська/польська; представник Консульства України в Гданську – Оксана Пісоцька (oksana.pisotska@mfa.gov.ua).

Додаток