Міжнародна нафтогазова виставка «NAPEC» в Алжирі

Facebook Поділитись

8 по 11 листопада 2021 р. в Алжирі, м.Оран, відбудеться 10-а Міжнародна виставка та конференція «NAPEC», присвячена нафтогазовій галузі.

Захід є найбільшою галузевою подією на Африканському континенті. Традиційно на виставці «NAPEC» представлене обладнання для індустрії нафти і газу, технології та методи розвідки і видобутку вуглеводнів, геофізичне та бурове обладнання, обслуговування свердловин, нафтохімічне виробництво, переробка нафти та газу, автоматизація процесу видобутку, транспортування і переробка вуглеводнів, контрольно-вимірювальне обладнання, системи безпеки, управління і програмне забезпечення та ін.

У 2019 р. у виставці «NAPEC» взяли участь близько 650 компаній з 45 країн світу (у 2020 р. виставка не проводилася у зв'язку з пандемією). Загальна виставкова площа складає 16 тис. м2, захід у 2019 р. відвідали понад 27 тис. фахівців. Виставка регулярно підтверджує свій статус найбільшого регіонального майданчика для обміну діловою інформацією між експертами у галузі нафти та газу, вивчення інвестиційних можливостей вуглеводневої галузі Алжиру та регіону «MENA», розвитку взаємодії та встановлення ділових відносин з алжирськими та іноземними нафтовими компаніями.

Детальну інформацію про захід та умови участі можна знайти на офіційному сайті виставки за посиланням - http://www.napec-dz.com.

У разі зацікавленості просимо контактувати з Посольством України в Алжирі: emb_dz@mfa.gov.ua