Міжнародна виставка “Global Industrie”

Facebook Поділитись

За інформацією Посольства України у Франції, у період з 07 по 10 березня 2023 р. у м. Ліон проходитиме багатогалузева міжнародна виставка Global Industrie.

Довідково: Global Industrie є однією з найбільших промислових виставкових заходів у світі та представляє останні новітні розробки у промисловій сфері.

Виставка була започаткована з метою об’єднання виробників різних галузей - від стартапів до великих промислових корпорацій. Проходить під патронатом Президента Франції Е. Макрона та при підтримці Міністерства економіки та фінансів Франції. Щороку участь у виставці бере понад 45 тисяч учасників та більше 2 тис експонентів з близько 85 країн світу, які представляють свою продукцію в таких галузях як: транспорт та логістика, енергетика та інфраструктура, харчова промисловість, споживчі товари, хімічна промисловість, косметика та фармацевтика, машинобудування, електроніка, цифровізація та автоматизація, робототехніка тощо. Виставка проходить на території понад 100 тис.кв.м.

З більш детальною інформацією можна ознайомитись на веб-сайті Global Industrie https://global-industrie.com (перелік контактних осіб знаходиться за посиланням https://global-industrie.com/en/contact-us).

У разі виявлення зацікавленості необхідно надіслати до 10 лютого 2023 р. відповідну інформацію (назва компанії, контакти представника компанії, презентаційні матеріали) до МЗС на електронну адресу oleksandra.yanushevska@mfa.gov.ua (копію до Мінекономіки на електронну адресу erahmanova@me.gov.ua).