Перша меблева виставка в Катарі “La Maison Expo – 2023”

Facebook Поділитись

У період з 9 по 13 травня 2023 року в м. Доха проходитиме перша меблева виставка в Катарі “La Maison Expo – 2023” (Furniture Expo) (https://www.lamaisonexpo.org/), організатором якої є компанія “Ibhar Enterprises Group”. На зазначеній виставці буде представлена продукція виробників меблів, внутрішнього оздоблення, освітлення, текстильних виробів, декору тощо.

Під час зустрічі з представниками організатора виставки було отримано пропозицію щодо надання павільйону для представлення однієї/кількох вітчизняних компаній зі значними знижками на оренду площі. Так, існує можливість організації нестандартного стенду площею 9 кв. метрів (3 м на 3 м), до складу якого входять 3 крісла, 1 шафа, напольне покриття, біла панель, зовнішня панель з назвою компанії, освітлення та електрична розетка. Вартість оренди зазначеного стенду складає 13 тис. 500 катарських ріалів (3710 доларів США) за всі дні виставки (лист організаторів стосовно участі у виставці та інформаційні матеріали додаються).

У разі зацікавленості вітчизняних компаній/профільних асоціацій у організації своєї експозиції на зазначених умовах, це питання можна опрацювати шляхом безпосереднього звернення до представника організатора: Melita Bobinec, Representative and Property Consultant “Ibhar Enterprises Group”, +974 30008137 (моб.), +974 44175230, melita@ibharrealestate.com.

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3