Про міжнародний ярмарок будівництва та енергетики «MEGRA»

Facebook Поділитись

У період з 14 по 16 лютого 2024 року в м. Горня Радгона відбудеться міжнародний ярмарок будівництва та енергетики «MEGRA».

Довідково: з організаторами ярмарку досягнуто домовленості про пільгові умови участі українських компаній. Зокрема, територія під стенд надається організаторами безкоштовно, однак сама конструкція стенду, його технічне оснащення та обслуговування, надаються на платній основі. Досвід участі українських компаній в зазначеному ярмарку в 2023 році показав, що він є досить хорошою стартовою площадкою для презентації компаній, передусім малого та середнього бізнесу, з подальшим налагодженням безпосередніх контактів з дистриб’юторами та безпосередніми споживачами.

Беручи до уваги зазначене, просимо поширити серед потенційно зацікавлених українських суб’єктів господарювання інформацію про міжнародний захід. У разі виявлення зацікавленості, просимо орієнтувати Міністерство закордонних справ України.

Більше інформації щодо заходу, умови реєстрації та заявку на участь можна отримати за посиланням – https://www.megra.pomurskisejem.si/en/ та у додатку.

Додаток 1
Додаток 2