Проведення міжнародної виставки ICT Spring (Люксембург)

Facebook Поділитись

За інформацією Посольства України в Бельгії, Торгово-промислова палата Люксембургу у співпраці з компанією “Farvest” організовує міжнародну виставку ІТ-технологій “ICT Spring”, проведення якої заплановане з 29 по 30 червня 2023 р. в приміщенні “Luxexpo – The Box”.

Довідково: Міжнародна технічна виставка “ICT Spring” проводиться на щорічній основі. Мета – представити як відомі, так і нові компанії, які працюють у галузі IT-технологій, сфері цифровізації та фінансових технологій, аерокосмічній галузі тощо, а також сприяти налагодженню B2B контактів. “ICT Spring” поєднує конференції високого рівня, виставки та демонстрації останніх технологічних тенденцій і інновацій, а також проводиться в рамках тижня цифрових інформаційно-комунікаційних технологій.

Тематичні панелі цьогорічного заходу включатимуть такі напрями:
- сталий розвиток;
- використання штучного інтелекту для ведення перспективного бізнесу;
- перетворення реклами Web3 на нову реальність;
- переосмислення грошей у цифровому світі;
- виявлення нових і майбутніх кіберзагроз;
- розумне місто та покращення якості життя;
- досягнення нових висот завдяки розширенню можливостей клієнтів;
- використання технологічних важелів для підтримки цифрової трансформації.

У 2023 р. до участі у заході планується задіяти понад 100 стендів із 60 країн світу. Компанія “Farvest”, яка є співорганізатором “ICT Spring”, розробила спеціальні
заохочувальні пакети для участі іноземних делегацій з метою найкращого представлення потенціалу країни (брошура додається).

Організатори виставки також планують передбачити спеціальні програми для іноземних делегацій задля вивчення екосистеми Люксембургу, включаючи супровідні заходи/візити до люксембурзьких компаній. Крім того, у рамках проведення виставки ТПП Люксембургу та європейська платформа EEN (Enterprise Europe Network) у співпраці з компанією “Farvest” організовують 8-й випуск “ICT Spring Matchmaking Event” від B2fair.

Контакти представників організаторів заходу: Амріта Сінг (Ms. Amrita Singh) та Марина Маркес (Ms. Marine Marques), тел.: +352-42-39-39-370, e-mail: ictspring@cc.lu.

Додаток