Рахункова палата просить підприємців пройти важливі опитування

Facebook Поділитись

Думка та досвід кожного підприємця допоможе рахунковій палаті повною мірою визначити масштаби можливих проблем та сформулювати найбільш дієві рекомендації з їх усунення. 

Залежно від досвіду, підприємці можуть пройти такі опитування:

  1. В межах аудиту ефективності на тему «Забезпечення реалізації державної митної політики в умовах воєнного стану» Рахункова палата проводить опитування суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності щодо можливих фактів зловживань посадовими особами митних органів під час виконання дискреційних повноважень при здійсненні митного контролю і митного оформлення. 

Пройти опитування до 9 серпня 2024 року можна за посиланням: https://forms.gle/PkadQv8Nubzv4E9KA

  1. Під час аудиту ефективності на тему «Державна фінансова підтримка бізнесу в умовах воєнного стану» Рахункова палата має на меті виявити проблемні питання, що виникали під час отримання державної підтримки за програмою «Доступні кредити 5-7-9%».

До 16 серпня 2024 року пройти відповідне опитування можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPO1hlcXbmRT_gwVq59wjpddrvg0K7KvE036PoA3pnLSf7Jw/viewform

  1. В рамках здійснення аудиту ефективності на тему «Оскарження рішень ДПС: вплив на економічну активність платників податків» триває опитування бізнесу щодо оскарження рішень податкових органів про зупинення реєстрації податкових накладних. Представників бізнесу, які також зіткнулися з неврахуванням таблиці даних, віднесенням підприємства до категорії ризикових, просимо пройти опитування до 20 серпня 2024 року за посиланням:

https://forms.gle/5xvjG2WhzywEvGAv5

Наголошуємо, усі опитування – анонімні та здійснюються шляхом заповнення Google-форми. 

Рахункова палата прагне максимальної до прозорості та ефективності у своїй роботі. Тому ваші думки, досвід і зворотний зв'язок надзвичайно важливі для нас та будуть враховані у наших висновках!