1. М’ясо індички: філе – 20 тон/місяць; нижня частина стегна з кісткою - 40 тон/місяць; біле м'ясо шматочками - 20 тон/місяць; м'ясо механічної обвалювання (червоне) - 20 тон/місяць.
2. Курятина: філе – 20 тон/місяць; частини філе (залишки після механічної обробки, нарізки) – 40 тон/місяць; нарізка філе – 20 тон/місяць; м'ясо механічної обвалювання (біле) - 20 тон/місяць.
Зазначені обсяги є індикативним планом, конкретні строки постачання окремих партій продукції можуть обговорюватись додатково.
Контактні дані представника компанії: Mr. Árpád Petrov, petrov.arpad@gmail.com, ahida@ahida.hu.
У разі зацікавленості, а також з метою отримання більш детальної інформації, будь ласка, звертайтеся до представника компанії або до Посольства України в Угорщині – emb_hu@mfa.gov.ua.