Виставка харчової продукції та напоїв “FoodExpo – 2023”

Facebook Поділитись

Посольством України в Грецькій Республіці було опрацьовано з організаторами виставки харчової продукції та напоїв “FoodExpo – 2023” (https://foodexpo.gr/), яка відбудеться в Афінах з 18 по 20 березня 2023 р., попередні розрахунки вартості оформлення стенду “під ключ” з розрахунку на 4 компанії.

У виставці “FoodExpo – 2023” беруть участь місцеві та іноземні компанії, які виробляють та експортують/імпортують продукцію таких категорій: молочні та сирні продукти; оливкова олія, оливки та оливкові продукти; “PDO & PGI” продукти; органічні продукти харчування та напої; м’ясо та м’ясна продукція; морепродукти; заморожені продукти та овочі; солодощі; алкогольні та безалкогольні напої тощо.

На сьогодні участь у згаданому заході вже підтвердили 1020 грецьких та 280 іноземних експонентів, зареєстровано більше 32 тис. грецьких та 3 тис. міжнародних відвідувачів.

У разі виявлення зацікавленості, прохання поінформувати МЗС до 15 лютого 2023 р. на електронну адресу oleksandra.yanushevska@mfa.gov.ua про назву компанії, контакти представника компанії, презентаційні матеріали.

Додаток