Київський національний університет технологій та дизайну запрошує на навчання та сертифікацію енергоаудиторів

Facebook Поділитись
Київський національний університет технологій та дизайну запрошує на навчання та сертифікацію енергоаудиторів

Підготовка здійснюється в Навчально-науковій лабораторії “Центр енергоефективності” з використанням сучасного обладнання та енергоефективних рішень. Навчання проводиться на платній основі.

За бажанням, кандидат може пройти 9-денне навчання за освітньо-професійними програмами «Сертифікація енергетичної ефективності будівель» та «Обстеження інженерних систем будівель» або пройти короткий(1-3дні) підготовчий курс для складання кваліфікаційного іспиту.

Атестація проводиться шляхом складення кандидатом письмового кваліфікаційного іспиту, який включає виконання тестових та ситуаційних завдань. Кількість тестових завдань становить не менше 25, кількість ситуаційних завдань - не менше трьох. Кандидат повинен дати не менше 70 відсотків правильних відповідей від загальної кількості завдань.

Подання кандидатом документів може здійснюватися особисто, через пошту рекомендованим листом з описом вкладення або через електронний кабінет користувача безпосередньо до Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва.

Детальні умови і контакти – у додатках. 

Додаток 1

Додаток 2