В УСПП  поповнилася команда

Facebook Поділитись
В УСПП  поповнилася команда

Новим віце-президентом УСПП на позаштатній основі став Юрій Крук. Наразі він обіймає посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеської області.

Новий член команди УСПП за освітою  магістр судноводіння та юрист. Має величезний досвід роботи в морській та супутній їй логістичній галузі, свого часу очолював порти «Південний» та «Іллічівській». З 2014 по 2016 рік представляв очолювану ним Міжнародну асоціацію портів Чорного та Азовського морів в ОЧЕС.

Почесний працівник транспорту України, має грамоту Верховної Ради за заслуги перед українським народом, відзнаки Кабміну та Одеської ОДА.

«Суднобудування, морські порти  – значний кластер в промисловості України, який має величезний потенціал. Ми напрацьовуватимемо пропозиції для уряду по цій окремій галузі та вимагатимемо реалізації чіткої державної політики в даній царині», - наголосив президент УСПП Анатолій Кінах.

Також радником президента УСПП з питань розвитку самозайнятості та соціального підприємництва став Олександр Білецький.  Наразі він очолює ГО Українська Військова Варта та Європейський Рух в Україні. Консультував комітети Верховної Ради та віце-прем’єр-міністрів, РНБОУ. Засновник Атлантичної Ради України та Українсько-Німецького Форуму.

Комісії УСПП з питань енергоефективності та з розвитку енергетики і енергозбереження відтепер реорганізовані в одну. Комісію з питань енергетичної політики очолить Євген Нікітін.

Вітаємо нових членів команди промисловців та підприємців та бажаємо успішної спільної роботи.