Анатолій Кінах провів робочу зустріч із головою Національної служби посередництва і примирення Дмитром Кухнюком

Facebook Поділитись
Анатолій Кінах провів робочу зустріч із головою Національної служби посередництва і примирення Дмитром Кухнюком

Співголова НТСЕР, голова Об’єднання організацій роботодавців України, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах провів робочу зустріч із головою Національної служби посередництва і примирення Дмитром Кухнюком.

Сторони обговорили необхідність вдосконалення законодавства про соціальний діалог; механізмів досудового вирішення (медіації) трудових спорів; спільні дії в напрямку соціально-психологічної адаптації громадян України, які постраждали від війни.

Анатолій Кінах поінформував про роботу Антикризового штабу та ініціативи Українського союзу промисловців і підприємців. «Так само, як наші захисники боронять кожен сантиметр української землі, ми повинні боротися за кожне робоче місце», – зазначив Голова Об’єднання організацій роботодавців.

Він підкреслив, що зараз надзвичайно важливо створювати умови для повернення українських біженців, які вимушено залишили територію України у зв’язку з агресією рф. Для цього необхідно покращувати бізнес-клімат, ширше залучати іноземні інвестиції в модернізацію виробництв і відбудову інфраструктури тощо.

Насамкінець сторони визначили напрями подальшої співпраці та домовилися про системні комунікації.