Анатолій Кінах візьме участь у міжнародному економічному форумі «Таврійські горизонти»

Facebook Поділитись
Анатолій Кінах візьме участь у міжнародному економічному форумі «Таврійські горизонти»

Делегація УСПП, очолювана його президентом Анатолієм Кінахом, відбула до Херсону, де 15 листопада візьме участь в роботі Херсонського міжнародного економічного форуму «Таврійські горизонти». У складі делегації – перший віце-президент УСПП Сергій Прохоров.

Захід об’єднав навколо себе представників знаних компаній -  ПрАТ «Чумак», «Дельта Вілмар»; ТОВ СП «НІБУЛОН»; «AGROFUSION» та ін, органів місцевої влади , ділових асоціацій – УСПП, ТПП України тощо, а також міжнародних партнерів -  ЄБРР,  IFC .

Нагадаємо, на Херсонщині УСПП активно лобіює залучення європейських коштів  (зокрема, із Литви) на реалізацію проектів із водоочищення та енергозбереження. Влітку цього року тут за сприяння союзу також пройшли семінари для бізнесу, організовані разом із литовськими експертами, та присвячені виходу херсонських компаній на експорт в ЄС.

В рамках свого візиту на Херсонщину президент УСПП зустрінеться із промислово-підприємницькою громадою області, обговорить ключові питання, що турбують бізнес, плани роботи регіонального відділення УСПП в Херсоні на наступний рік тощо.