Анатолій Кінах зустрівся із головою Національної служби посередництва і примирення Дмитром Кухнюком

Facebook Поділитись
Анатолій Кінах зустрівся із головою Національної служби посередництва і примирення Дмитром Кухнюком

Сторони обговорили питання подальшого удосконалення соціального діалогу в Україні, особливо зважаючи на умови воєнного стану та потреби забезпечення стійкості і самодостатності української економіки.

«Соціальні партнери – Уряд, роботодавці, профспілки, власне громадянське суспільство – маємо об’єднувати зусилля задля перемоги України над російським агресором, відновлення і модернізації усіх сфер економіки, адаптації до стандартів і технічних регламентів ЄС як частини процесу нашого вступу до Євросоюзу», - відзначив Співголова НТСЕР, голова Об’єднання організацій роботодавців України, президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах.

Йшлося про вдосконалення законодавства про соціальний діалог; спільні дії в напрямку соціально-психологічної адаптації громадян України, які постраждали від війни, залучення інвестицій в проєкти з відновлення тощо.

Анатолій Кінах поінформував про роботу Антикризового штабу стійкості економіки в умовах воєнного стану та ініціативи Українського союзу промисловців і підприємців в означених напрямках.

УСПП має системні комунікації з Національної службою посередництва і примирення, зокрема, партнери регулярно проводять робочі зустрічі та спільні заходи.