День народження святкує А.К.Кінах

Facebook Поділитись
День народження святкує А.К.Кінах

Учасники  Українського союзу промисловців і підприємців, Антикризової ради громадських організацій вітають свого лідера –

Анатолія Кириловича Кінаха

з  днем народження!

Нам пощастило бути вашими соратниками, спостерігати становлення державника і керівника вищих органів влади, в тому числі уряду. Ми цінуємо ваш багатий досвід будівництва української демократії в якості народного депутата кількох скликань; лідера знаних та авторитетних громадських організацій в країні.

Пишаємося вашими досягненнями, багатим професійним досвідом. Вважаємо вас справжнім взірцем для наслідування в сферах суспільної діяльності, економічного і державного управління, відстоювання громадянської позиції.

Людей захоплює ваша віра в українську економіку, провідну роль промисловості і підприємництва, ефективність ваших підходів  та точність планів і програм на цьому шляху.

Колеги визнають: ви ніколи не здаєтесь, не пасуєте перед негараздами, вірити в правоту своєї справи та краще майбутнє суспільства і економіки.

Від щирого серця бажаємо вам великих перемог, творчих успіхів,  нових сил, міцного здоров’я. Добробуту і щастя вашій сім’ї, близьким та друзям!

З величезною повагою  – колеги, друзі.