Команда УСПП росте

Facebook Поділитись
Команда УСПП росте

 

Український союз промисловців і підприємців продовжує бути консолідуючим майданчиком для вітчизняної бізнес-спільноти. Тут захищають законні інтереси і права підприємництва, завжди готові проконсультувати, як вийти на експорт, модернізувати виробництво, організувати систему корпоративної безпеки.

11 листопада на засіданні Правління УСПП в Києві до організації приєднались ТОВ «Мастергаз» (генеральний директор Юрій Черненко та директор Мейріте Війолети),  ТОВ «Промбуд» (директор Галина Моріс), ГО «Вічна Україна» (голова  Володимир Чеславський), ТОВ «Теклон-Україна» (директор Олег Одинець), ТОВ «Кріпто-Фінанс» (директор  Раджи Делік), приватні підприємці Анастасія Новогребельська та Михайло Гогулінський.

Нагадаємо, членство в УСПП дає змогу значно розширити коло ділових партнерів як в Україні, так і за кордоном. Союз допомагає налагодити стосунки з потенційними інвесторами, замовниками, постачальниками, фінансовими структурами та консалтинговими компаніями.

До послуг членів УСПП – консультації, навчання та обмін досвідом, можливість використання аналітичних матеріалів, участі у бізнес-заходах, поїздках і перемовинах.