Концерн «Артем» потребує трансформації

Facebook Поділитись
Концерн «Артем» потребує трансформації

Оборонно-промисловий комплекс саме в нинішні часи відіграє в житті країни надзвичайно важливу роль.  Пріоритетними завданнями є модернізація і нарощування виробничих потужностей для задоволення потреб Збройних Сил України, виробництво новітніх,  конкурентоспроможних на світовому ринку озброєнь і військової техніки, розширення ринків збуту конкурентоздатної продукції ОПК через зростання експорту озброєнь, збільшення  валютних надходжень тощо.

Безумовно, без професійних, компетентних, досвідчених кадрів таких цілей досягнути нереально. Вважаючи кадрову політику у розвитку пріоритетних сфер економіки ключовим фактором, Антикризова рада громадських організацій і УСПП рекомендували керівництву ДК «Укроборонпром» призначити  на посаду президента холдингової компанії «Артем» В.С.  Зіміна. Нашу   пораду взяли до уваги, і з 5 травня ц.р. посадовець приступив до виконання обов’язків.    

Переконані, що Володимир Зімін гідний цієї посади– перед тим він шість років успішно працював на підприємствах «Укроборонпрома».  Спочатку – заступником  директора ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт», відповідаючи  за комерційну стратегію підприємства. Потім більше п’яти років він був членом правління – директором по зовнішньоекономічній діяльності, маркетингу та збуту ДАХК «Артем», відповідав за стратегічний маркетинг.  На цієї посаді ним  реалізовано понад 70 міжнародних контрактів із партнерами з  Індії, Китаю, Алжиру, Бангладеш, Польщі, США, Болгарії, Індонезії тощо.

В ДАХК «Артем» перед новим керівником поставлені вкрай складні  завдання – розпочати трансформацію компанії у зв’язку з реформою концерну і початком створення державного холдингу високоточного озброєння. В УСПП, Антикризовій раді громадській організацій переконані  – В.С.Зімін доб’ється на цьому шляху успіху.