Міжнародний університет «Україна» став партнером промисловців і підприємців

Facebook Поділитись
Міжнародний університет «Україна» став партнером промисловців і підприємців

Меморандум про співпрацю між Українським союзом промисловців і підприємців та закладом вищої освіти «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»  підписали президент УСПП Анатолій Кінах та президент університету Петро Таланчук.

Сторони домовилися про спільну діяльність, спрямовану на створення умов для розвитку інтелектуально обдарованої молоді, співробітництво у сфері управління та економіки освіти, ефективне використання наявних інтелектуальних та матеріальних ресурсів.

УСПП, котрий представляє інтереси тисячі великих і малих підприємств України, зацікавлений у використанні провідних досягнень і технологій у галузі освіти для потреб виробників, підготовці кваліфікованих кадрів, у тому числі розширення переліку спеціалізацій. Зокрема, для збільшення частки виробництв із доданою вартістю, переробної промисловості, інноваційних технологій тощо.

Окремим пунктом є потреба навчання психологів та менторів, реабілітологів, які займатимуться психосоціальною підтримкою ветеранів війни, їх родин, постраждалого від дій російського агресора цивільного населення України.

Партнери мають намір здійснювати обмін інформаційними матеріалами, брати участь у спільних заходах, конференціях, зустрічах, щорічно підводити підсумки спільної діяльності.