«На щиті» наш колега, друг – Андрій Набатов

Facebook Поділитись
«На щиті» наш колега, друг – Андрій Набатов

З глибоким сумом повідомляємо про втрату справжнього Героя – молодшого сержанта Національної гвардії України Андрія Олександровича Набатова, який загинув, виконуючи бойове завдання 1 вересня 2024 року біля міста Куп'янськ Харківської області.

Андрій був не лише відважним захисником своєї країни, а й гідним прикладом для кожного з нас. Служив у взводі управління 1-го артилерійського дивізіону Національної гвардії, де щодня ризикував своїм життям заради миру й свободи України. Його відданість справі, сила духу та безмежна любов до Батьківщини стали основою його життя. У цивільному житті Андрій працював в Українському Союзі промисловців і підприємців, де його наполегливість та працьовитість сприяли розвитку української економіки.

Але, коли настала мить, Андрій став на захист рідної землі, взявши до рук зброю, щоб боронити Україну від російського агресора. Він зробив вибір – стояти до кінця, аби ми з вами могли жити у вільній та незалежній країні.

Загибель Андрія – це не просто втрата. Це нагадування про те, яку високу ціну ми платимо за кожен день нашої свободи. Його подвиг залишиться в наших серцях, а пам'ять про нього стане незгасним вогнем у боротьбі за Україну.

Його смерть вчить нас тому, що ми не маємо права зупинятися. Ворог все ще стоїть на нашій землі, але ми продовжимо боротися, бо це – наш обов’язок перед такими Героями, як Андрій Набатов. Його самопожертва буде тією силою, яка надихатиме нас не здаватися, продовжувати боротьбу до Перемоги.

Андрію, дякуємо за твою службу і відвагу. Ти назавжди залишишся в наших серцях, як приклад справжнього патріота, що віддав життя за Україну.

Світла пам'ять, Герою!