Оголошено конкурс міжнародних стартапів в галузі ІТ

Facebook Поділитись
Оголошено конкурс міжнародних стартапів в галузі ІТ

У рамках 5-ї міжнародної виставки інформаційних продуктів і технологій Qatar Information Technology Exhibitionand Conference(QITCOM – 2019), яка проходить у столиці Катару місті Доха,   організаційним комітетом форуму оголошено конкурс міжнародних стартапів в галузі ІТ технологій, переможці якого будуть запрошені взяти участь у виставці «QITCOM-2019» на безкоштовній основі (у пакет включено безкоштовний переліт в Доху, проживання, харчування і трансфер  однієї особи) для презентації проектів у профільному тематичному секторі виставки «Startup Hub».

За інформацією організаторів, зацікавлені у конкурсі іноземні компанії можуть подати свої пропозиції в онлайн режимі на сайті виставки за адресою https://qitcom.qa/entrepreneurship-zone/startup-hub. Кінцевий термін подання пропозицій – 15 жовтня 2019 р.

Комісією Міністерства транспорту і комунікацій Держави Катар буде відібрано кращих 50 пропозицій, розробники яких отримають офіційне запрошення взяти участь у виставці.

Додаткову інформацію стосовно всіх питань, пов’язаних із участю у зазначеному конкурсі, можна отримати від організаторів: Ms. Marion Bartolovic (in charge of the Startup Hub), E-mail: marion.bartolovic@auditoire.com.