Окремі підрозділи забезпечення Секретаріату КМУ фізично заблокували діяльність УСПП (відео)

Facebook Поділитись
Окремі підрозділи забезпечення Секретаріату КМУ фізично заблокували діяльність УСПП (відео)

За всю історію 32-річної діяльності Український союз промисловців і підприємців, який є у центрі складних процесів розбудови економіки, захисту законних прав національного виробника, робочих комунікацій в даних напрямах із РНБОУ, Урядом, ВРУ тощо - вперше зіткнувся з брутальною поведінкою представників окремих структур забезпечення Секретаріату КМУ. Вони фізично блокують доступ працівників УСПП до головного  офісу за адресою Хрещатик, 34.

Кілька місяців тому балансоутримувачем приміщення - Управлінням адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату КМУ - в ультимативній формі прийнято рішення не погоджувати продовження розміщення офісу УСПП, який він займає 32 роки, аргументуючи це потребами розташування в будівлі урядовців (наразі приміщення загальною площею 3 тис кв метрів продовжують пустувати).

Допоки питання розглядається у судах, балансоутримувач без попередження  припинив  допуск  працівників громадської організації на робочі місця, установивши металеву конструкцію, орієнтовна вартість якої близько 400 тис. грн. Такі витрати з державного бюджету під час війни просто для того, аби обмежити роботу громадської організації.

Вважаємо, що такі дії є неприпустимими, особливо зараз, коли ми всі повинні працювати задля перемоги над російським агресором та збереження української Держави.

УСПП звернувся за підтримкою до громадськості, закликавши бізнес-асоціації  роботодавців тощо публічно висловитися про неприпустимість блокування законної діяльності громадської організації.