ООРУ реалізує проєкт із Міжнародною організацією праці щодо стійкості підприємств під час війни

Facebook Поділитись
ООРУ реалізує проєкт із Міжнародною організацією праці щодо стійкості підприємств під час війни

Об'єднання організацій роботодавців України підтримає своїх членів шляхом надання навчальних та консультаційних послуг щодо безперервності та стійкості підприємств.

Через війну і руйнування, завдані російським агресором, бізнес в Україні вимушений працювати у вкрай нестабільному середовищі. Є зростання інфляції, перебої у постачанні, відключення електроенергії, дефіцит робочої сили та ін. виклики. Для того, щоб мати змогу орієнтуватися в цих потрясіннях, компаніям необхідно посилити свою стійкість та продовжувати надавати основні продукти та послуги, необхідні країні.

У відповідь на потреби своїх членів ООРУ звернулося до Міжнародної організації праці з проханням співпраці в навчанні компаній з питань безперервності  бізнесу. 

Зокрема, йдеться про цикл тренінгів з оцінки ризиків та планування на випадок надзвичайних ситуацій.  Очікується, що компанії зможуть розробити стратегії стійкості бізнесу, адаптовані до їхніх потреб.  Індивідуальні коучингові послуги надаватимуться за запитом. 

Крім того, підприємці вивчатимуть торговельні та екологічні правила ЄС для компаній-експортерів, нові виробничі технології для покращення продовольчої безпеки, управління відходами та циркулярну економіку. 

Вебінари вестимуть сертифіковані МОП тренери (SURE). На останніх етапах проєкту МОП надасть ООРУ бізнес-план з чіткими кроками для забезпечення майбутньої сталості нової послуги.

Слідкуйте за оновленнями на сайтах ООРУ та Українського союзу промисловців і підприємців. Анонс першого тренінгу, що відбудеться в 20-х числах грудня, буде розміщено вже незабаром.