Промисловці подякували ДБР за викриття схеми поборів на “зерновому коридорі” і запропонували співпрацювати системно

Facebook Поділитись
Промисловці подякували ДБР за викриття схеми поборів на “зерновому коридорі” і запропонували співпрацювати системно

Український союз промисловців і підприємців висловив подяку Державному  бюро розслідувань за викриття  масштабної схеми поборів на “зерновому коридорі”. Нагадаємо, злочинні діяння вчиняли посадові особи Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів в Одеській області.

Раніше діловий союз звертався до Президента В.Зеленського із проханням створення прозорих, рівних умов для суб’єктів господарювання у морських портах. 

УСПП задоволений оперативною зворотньою реакцією органів влади на повідомлену бізнесом проблему. 

“Розглядаємо такі дії ДБР як свідчення готовності правоохоронців безумовно стояти на захисті законних інтересів бізнесу”, - підкреслив президент УСПП Анатолій Кінах в листі на адресу директора ДБР пана О.Сухачова.

Український союз промисловців і підприємців нещодавно отримав статус  організації-спостерігача  в діловій асоціації «Бізнес в ОЕСР». Business at OECD є об’єднанням федерацій промисловців, підприємців, роботодавців, яке офіційно діє при Організації економічної співпраці і розвитку (ОЕСР).

В рамках нового статусу УСПП відстоюватиме інтереси українського бізнесу, сприятиме спрямуванню міжнародної допомоги до галузей української економіки, які найбільше постраждали від військових дій, в тому числі в контексті Плану повоєнного відновлення України, презентованого в Лугано.

“З огляду на спільність наших завдань, висловлюємо готовність УСПП до плідних робочих комунікацій з ДБР з питань утвердження європейських стандартів ведення бізнесу та захисту законних інтересів суб’єктів господарювання з боку уповноважених державних органів”, - підсумовується в листі ділового союзу.

З урахуванням постійних комінкацій структурованих організацій бізнесу із ДБР, антикорупційними органами, просимо звертатися до УСПП і Антикризового штабу при ньому у разі виникнення подібних проблем. Контактна адреса - uspp@uspp.org.ua. 

Додаток