«ЩЕДРИК ІNVEST» готує світовий тур знаменитої пісні

Facebook Поділитись
«ЩЕДРИК ІNVEST» готує світовий тур знаменитої пісні

У  Палаці культури Національного технічного університету України завершився  Перший культурно-інвестиційний форум «ЩЕДРИК ІNVEST». Його організували  засновники проекту «Через культурну дипломатію до економічної незалежності України», а підтримали  Торгово-промислова палата України, Український союз промисловців і підприємців, Європейська бізнес-асоціація. Форум зібрав підприємців і діячів культури з багатьох регіонів України. 

Відбулася  презентація документального фільму «100 років культурної дипломатії України» (https://www.youtube.com/watch? v=okRiUAEviYY&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0b8gqiRPQYUd0iikldTbxcgzY6cjAIF1voHDO9NpHtcI-0meKd5ug-sDE ). Учасники обговорили заходи,  які позиціонують  країну в світі як державу багатої культурної  спадщини і є дієвим інструментом просування інтересів вітчизняного  бізнесу. 

Покровський міський голова Руслан Требушкін представив  проект міського культурного простору «ЩЕДРИК ПАРК», Донецьке регіональне відділення УСПП  – гуманітарний проект «Парус миру» щодо  пошуку шляхів мирного співіснуванню на планеті   https://youtu.be/RVckaYgYNSc .

Першим володарем бізнес-нагороди, запропонованою Президентом ТПП України Геннадієм Чижиковим,  стала родина підприємців Віктора та Лесі Корсак. Так був відзначений внесок  в розвиток вітчизняної культури «ЩЕДРИК AWARD» та  створення у 2018 році в місті Луцьк музею сучасного українського мистецтва Корсаків.

На форумі виступила Українська республіканська капела NOW Кредо, яка створена спеціально для ювілейного туру української пісні «ЩЕДРИК» країнами Європи та Америки на честь 100-річчя культурної дипломатії України. До супроводу хору в закордонному турне формується делегація за участю підприємців.