Шведсько-українська торгова палата представлятиме УСПП у Швеції

Facebook Поділитись
Шведсько-українська торгова палата представлятиме УСПП у Швеції

Український союз промисловців і підприємців продовжує розвивати мережу контактів із діловими організаціями і бізнесом ЄС та США. 

Нині партнерами ділового союзу є більше сотні асоціацій з Франції, Фінляндії, Польщі, США, Канади, Німеччини,  Литви, Латвії, Естонії, Чехії тощо.

Основною метою цих зусиль є підтримка українських експортерів та пошук партнерів, інвесторів  для наших виробників. У тому числі в рамках реалізації ініціативи Президента по запуску економічної платформи “Зроблено в Україні”.

УСПП уклав Договір про співробітництво з Шведсько-українською торговою палатою.

Документ підписали президент УСПП Анатолій Кінах та президент торгової палати Людмила Лемріні,

Сторони сприятимуть участі шведских урядових установ, фондів, бізнес-асоціацій, компаній у проєктах з реконструкції зруйнованої війною інфраструктури, житлового фонду і т.д.; встановленню партнерських відносин та клієнтських контактів між українськими і шведськими компаніями тощо. 

Серед запланованих заходів:

● Організація презентацій шведських компаній для місцевих громад, та презентацій українських підприсмств для потенційних шведських партнерів

● Організація контактів з урядами, міністерствами та місцевими адміністраціями України та Швеції

● Підготовка аналітичної інформації щодо ситуації в певній галузі України та Швеції.

● Організація вебінарів, тренінгів, конференцій, бізнес-форумів, візитів українських бізнес-делегацій до Швеції та шведських бізнес-делегацій до України

УСПП доручив Шведсько-українській торговій палаті представляти свої інтереси на території Швеції у відносинах з державними неурядовими організаціями, установами, фондами, компаніями.

Додаток