Святкуємо День машинобудівника

Facebook Поділитись
Святкуємо День машинобудівника

Всім робітникам і інженерам машинобудівної галузі адресуємо найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

Машинобудівна галузь займає одне з головних місць в економіці України, славиться своїми вагомими виробничими здобутками та міцними трудовими традиціями.

Завдяки вашій майстерності підвищується обороноздатність нашої країни, впроваджуються інноваційні підходи до виробництва, а наша держава лишається на міцних позиціях на зовнішніх ринках.

Звичайно, галузь потребує масштабних державних індустріальних програм розвитку, конкурентного – в порівнянні із іноземними партнерами – доступу до кредитних ресурсів, інвестицій та новітніх технологій  – як на національному, так і міжнародному рівнях.

УСПП продовжить лобіювати такі пропозиції, формуючи постійний діалог із урядом, парламентом та президентом. Адже сучасна, інноваційна індустрія – запорука економічної стабільності і зростання багатьох провідних країн світу, і Україна тут не виняток.

Вітаємо всіх машинобудівників зі святом! Дякуємо вам за те, що вкладаєте душу в національний продукт, створюєте робочі місця, впроваджуєте нові технології та гідно представляєте нашу продукцію на світових ринках. Здоров’я, наснаги, всіляких гараздів!